IHMISOIKEUDET‎ > ‎Kehitysvammaiset‎ > ‎

Kala mätänee päästä

I MIELIPIDE

Kala ma"ta"nee

.. pa"a"stai

rcIn a

oq.

it/1P

nen vetoomuus piispalle, linpitämättömyyttä hätämiksi Marja-Sisko Aalto huutoni, varmaankin sen nonta sopii nyt mielestäei voisi enää toimia pop- takia että olemme tyttäni erinomaisesti Imatran reni kehitysvammaisen pina?

seurakuntien kirkkoneuVaikka monet ihmiset pojan kanssa hieman erivoston- ja valtuuston faovat erkaantuneet uskon- laisia kuin muut "kunnon risealaiseen toimintaan, Marja-Sisko Aallon ihmis- sa". tuntuu nosta on kirkolla kuiten- kansalaiset".

Suomalaisia jonka salainen vetoomus oikeuksia loukataan tör- vaivaavan kummallinen kin edelleen suuri yhteis- Kirkkoherra Marja-Sisasia plispa Seppo Häkkiselle keästi Imatralla ja häneen aina kunnallinen merkitys ja kon tapauksessa viittaa samaan, ettei erikertoo, että : "Marja-Sisko kohdistuu suora syrjintä muistamattomuus kun jäädään kiinni hämä- arvovalta. Aaltoa ei haldfftakaisiin" Imatran seurakunnassa. rän hommista.

Tällainen toiminta pal- laisuutta Imatran seuraIhmetyttää miksi Imatkunnassa siedetä ja suoTämä tieto tull meille Riippuuko tästä pape- jastaakuinkavoimakkaasseurakuntalaisille.Uutis- ran seurakuntien luotta- rista nyt Marja-Sisko Aal- ti Imatrallavallitsevat epä- ra syrjintä ja ihmisoikeus mushenkilöt ovat lähtevuoksen sivuilta 11.7., tasa-arvoiset rakenteet ja loukkaus kohdistuu häLiikkeellä ovat Imatran neen liikkeelle salaperäi- lon tulevaisuus ja uskot- miten syrjinnän kohteek- neenkin erilaisuuden taseurakuntien luottamus- sesti.

Miksi ei julkisesti, tavuus Imatran seurakun- si ovat kirkon piirissä ja kia. Uuden testamentin vuorisaaman opetus on henkilöt, eivät riviseura- miksi puukotetaan sel- nan paimenena?

kään? Miksi ei avoin kirje Piispa Häkkinen sanoi- yhteiskunnassa vaarassa tainnut unohtua Imatralkuntalaiset. joutua kaildd, jotka eivät kantavansa huolta On järkyttävää seurata plispalle tai kirkkoherra kin la.

Marja-Sisko Aallolle itsel- seurakunnan, sen yhtei- vastaa perinteistä kuvaa, ja lukea miten jatkuu virolkoon se sitten pappi tai sön ja Aallon tulevaisuukavapaalla olevan kirkko- leen?

riviseurakuntalainen.
VIOLA HEISTONEN

Koska se vaatisi rohkeut- desta.
herra Marja-Sisko Aallon
SEURAKUNTALAINEN
Ohjeet ja mallit tulevat Olen itsekin kokenut

(VIELÄ)

"kivittäminen" Imatralla. ta ja avoimuutta asiassa, ja Imatran seurakunnan

IMATRA

Samarialaisen  tukea   ja  ehkä  taitaa
hieman   hävet-   seurakunnassa   luotta-
diakoniatyöntekijöiden ja

kannustusta  ei  näy löyty-  tää  "jumalan
palvelijoita", mushenkilöiltä. Mihinkä- nannion
bilmmitta

cira-dri IT.tnaa calai_

Tämä venäläinen sa-

Plispa Häkkinen totea jäsenet yrittävät nyt pestä kuitenkin, että Aallolla on käteensä tästä likaisesta oikeus palata virkaansa ja työstä kommentoimatta tai muistamalla "jonkun työskennellä Mielestäni kirkkoherra paperin allekirjoittaneen-

.

2012-06-01-14-51-02-01.pdf


Comments