IHMISOIKEUDET‎ > ‎Ikäihmiset‎ > ‎

Pieni Pisara


9

arhaiten

raa.

Esitykset jatkuvat kevääseen 2003

Pieni Pisara

Peruslippu 17

Se tapahtui Hänelle.., kerran eräänä kesänä. Masennuksen vallassa, täynnä ahdistusta Hän pakeni kaupungista. Juoksi luontoon. Kauan kierteli pitkin metsää. Ajatteli yhtä ja toista itsestään.

KOMEDIATEATTERIN
LIPPUPALVELU
Lapintie 3 a

puh. (03) 276 0400
faksi (03) 273 0110

Ei huomannutkaan kuin tumma pilvi peitti taivaan, ja Hän olikin jo kävelemässä sateen peittoon. Hitaasti kulki sadesumussa ja kesäruohon tuoksussa. Joutui järven rannalle. Istui koivun juurelle. Syvää mietiskellen Hän katsoi järveä. Antoi ajatuksen lentää. Mieleen tuli muun muassa vanha laulu, jota hän oli laulanut jossain kuorossa.

änään uden an että se katoaa

Kaarina Lepistö

"Aaltojen keskellä, aaltojen poikki mun purteni pieni kiikkuu, enkä mä kaikille ilmoita, enkä ilmoita mitä syömmeni pohjalla liikkuu..." Hän heittäytyi veteen, tunsi sen hyväilyn ihollansa, Hitaasti uiskenteli rantaan, lämmitteli tulen äärellä. Sade haihtui pois. Pilvet läksi.Taivaalla kohosi sateenkaari.

Luonto muuttui vihreämmäksi kuin koskaan. Hän kuuli hymyilevän tuulen, katsoi vasten aurinkoa, sanoi: Rakas Aurinko, paista vain! Näen kaiken taivaan..., näen vuosisadan..., maailman!

sti

Lähellä lauloi lintu. Niityn vihreys puheli Hänelle. Jossain kaukana kukkui käki pitkään. Hän laski sen huutoja... Ja yhtäkkiä Hänestä tuntuikin niin kuin hän olisi oppinut ymmärtämään mitä elämä on

Ja Hänellähän on Onnea enemmän, kun pystyi syleilemään. aan vanhoina, Onhan Hänkin Mahtavaa Maailmaa.

Viola Heistonen

2012-06-01-14-48-52-01.pdf


Comments