2012-10-25 Uutisvuoksi

Kuinka kampanjointi on

sujunut, Viola Heistonen?

Resurssien Mukaan Mennään. Jaan esitteitä, kävelen elävänä mainoksena, pidän nettisivua (http://kuntavaalit. Radioviola.net). Yksi Mainos on Uutisvuoksessa JA ulkojuliste kunnan mainospaikoilla. Vastaanotto vaalikentällä on ollut myönteinen, mutta julkisuuden saaminen vaikeaa. eSIM. YLE Etelä- Karjala EI vaivautunut kutsumaan vaalipaneeliin.

Paljonko käytät kampanjaasi

rahaa?

1500 Euroa. Rahoituksen Saan käymällä leipäjonossa Kahdella kertaa viikossa. Silla tavalla Olen säästänyt rahaa ulkomainokseen JA lehtimainokseen.

Montako ääntä toivot saavasi?

Toivon, Etta äänestäjät valitsevat henkilöitä heidän arvomaailmansa Mukaan, Eika päätösten tekemistä Anneta järjestöille Tai puolueille, Silla se johtaa enemmistön diktatuuriin.

Vaaliteemasi?

Pitäkää yhteyttä läheisiinne. Paikallisliikenteen bussilinjan päätepysäkki on saatava Svetogorskiin. Denna laajentaisi yhteistoiminnan kansalaisten tasolle. Ei kuitenkaan ainakaan vielä viisumivapautta. Palvelulinja 2: n tulisi kulkea Rautionkylän alaosan kautta. ihmisoikeudet huomioitava päätöksenteossa. Vähemmistöjä EI SAA syrjiä. Venäjänkieliset aktivoitava rakentamaan yhteisöämme.

https://docs.google.com/open?id=0B84d9eM3DOGCU1hJTGM1ZEtwSzQ


Comments